Online groeien?

Samen zetten wij jouw bedrijf online op de kaart!

JMBC

Samen boeken wij de mooiste resultaten!

Waar zijn wij goed in?

Online marketing advies

Website, webshop & webdesign

Social media marketing

Vindbaarheid - SEO & SEA

Conversieoptimalisatie

(online) Strategie ontwikkeling

"Samen resultaten boeken en het bedrijf zien groeien, dat is ons doel. Wij helpen jouw bedrijf naar een volgend level"

O.a. zij gingen je voor!

JM

Business Consultancy

JM Business Consultancy is een start-up op het gebied van online marketing opgericht in september 2020. Met de kennis en expertise van JMBC wordt de klant online op voorsprong gezet vanuit commercieel en marketing oogpunt. 

Het doel van JM Business Consultancy is dan ook logisch: de klant online op voorsprong zetten in de markt waarin zij opereert. Om dit doel te bereiken werken wij niet alleen voor u, maar ook graag met u! 

Samen kijken wij naar de huidige situatie en zoeken naar verbeterpunten op verschillende gebieden. Belangrijk is niet alleen dat uw bedrijf online op voorsprong staat maar ook dat uw bedrijf offline goed functioneert. De identiteit van het bedrijf moet kloppen en dit moet het bedrijf uitstralen. Laat deze identiteit verder groeien om onder de aandacht te komen en te blijven. 

Conversie

optimalisatie

Als net begonnen wordt met een website of webshop waarbij het doel is een bepaalde actie uit te laten voeren door de bezoeker  dan valt dit in het begin vaak tegen. Dankzij advertenties is het bezoekers aantal meestal hoog genoeg maar gaan te weinig bezoekers over tot actie. 

Dit komt omdat geen rekening gehouden wordt met een aantal basisprincipes van de marketing en neuropsychologie , ookwel neuromarketing. 

Wij helpen dan ook graag bij het verhogen van deze conversie en een beter resultaat te behalen uit de website of webshop. 

Online

groeien

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.” 

Wij werken niet voor u, wij werken met u. Samen kijken wij naar de huidige situatie en zoeken naar verbeterpunten op het gebied van online marketing en strategie ontwikkeling. Het draait niet alleen om zichtbaarheid (zowel online als offline) maar ook dat uw bedrijf uitstraalt waar het voor staat!

Stilstand is achteruitgang, als bedrijf is het essentieel in beweging te blijven en te blijven werken aan de kernwaarden van het bedrijf. Deze kernwaarden kunnen zowel online als offline zichtbaar worden. In de huidige tijd met de ontwikkelingen van het internet is het ondenkbaar dat een bedrijf niet online zichtbaar is. Voor veel bedrijven zit hier de uitdaging, veel gehoorde vragen zijn dan ook:

  • Hoe bereik ik mijn doelgroep online?
  • Wat is de toegevoegde waarde van een website of social media?
  • Wat zijn de eerste stappen?

Dit zijn vragen waar wij u dolgraag bij helpen!

 

Social media

marketing

Social media wordt de laatste jaren steeds meer gebruikt. Ook bedrijven hebben deze weg gevonden en maken steeds meer gebruik van social media kanalen. Helaas zijn er nog veel bedrijven die het lastig vinden om deze weg te bewandelen en daar helpen wij jullie graag mee!

Door de juiste social media strategie te volgen is de doelgroep nooit ver weg. De doelgroep is essentieel in de te volgen strategie, steek energie in de juiste punten om te groeien online en offline. 

Wij ontwikkelen een social media strategie die naadloos aansluit bij de doelgroep. Vervolgens kan gekozen worden om deze strategie zelf uit te voeren of dit door ons te laten doen.