FUHR Benelux

FUHR Benelux is specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en een dochteronderneming van producent FUHR GmbH. FUHR Benelux levert exclusief het merk FUHR in de Benelux. Om deze klanten zo goed mogelijk te bedienen heeft FUHR besloten een eigen communicatie platform te ontwikkelen. Dit houdt in dat FUHR een platform wil naast de bestaande website die beheert wordt door het moederbedrijf. Dit platform moet een verlenging zijn van de verkoopafdeling en dienen als database voor productinformatie en een communicatiemiddel naar de eindconsument toe. 

In 2017 heeft FUHR hier de eerste stappen voor gezet en is het platform Fuhrbeneluxinfo ontstaan. Echter, kwam dit niet goed van de grond. Hierdoor is FUHR in 2020 bij JM Business Consultancy uitgekomen. in september 2020 heeft JMBC de website vernieuwd van FUHR en in onderhoud genomen. Sindsdien is het aantal bezoekers met 1000% gestegen, maar misschien wel belangrijker zijn de klanten tevreden en vinden de website duidelijk en overzichtelijk. Dit was een belangrijk streven van FUHR. 

Koning Hekwereld

Koning Hekwereld is drie jaar geleden opgericht door twee broers. Na een gedegen onderzoek hebben zij besloten een start-up op te richten in de hekwerken industrie. Dankzij een onderscheidende positie in de markt op het gebied van maatwerk is Koning met succes gestart. 

Aanvankelijk heeft Koning Hekwereld een website opgezet, dit liep goed. Maar om de volgende stap te zetten hebben zij JM Business Consultancy benaderd. Samen hebben wij gekeken naar de website en deze neergezet zoals gewenst. Echter, is dit een langer termijn project en willen zij samen met JMBC groeien in de markt. Dankzij een bepaalde structuur is de conversie met 300% toegenomen t.o.v. de oude website. 

Steven Wardenier

| Business consultant

Steven Wardenier is bij JMBC gekomen om een website neer te zetten voor zichzelf als business consultant. Deze website moet de uitstraling van Steven duidelijk weergeven. Het is een project van Steven samen met JMBC om de website op een low budget SEO wijze neer te zetten in combinatie met gerichte advertenties.