Domineer online met jouw bedrijf

Online marketing

Online marketing

Met online marketing worden alle activiteiten op het internet die de verkoop van producten en diensten stimuleren bedoeld. Bij online marketing kan gedacht worden aan social media marketing, online advertenties, e-mail marketing en de website.

Resultaat maximaliseren

Haal jij op dit moment alles uit de inzet van online marketing? Wij helpen graag de resultaten te maximaliseren en continu te verbeteren. Wij bepalen de strategie en welke kanalen ingezet worden op basis van jouw doelen.

Door de juiste strategie te hanteren en de resultaten goed te monitoren wordt het resultaat gemaximaliseerd. Jouw doel is onze uitdaging en met een gerust hart kan je ons die taak toevertrouwen.

Onze diensten

Social media marketing

Social media marketing is effectief om de dialoog met de doelgroep aan te gaan en naamsbekendheid te verkrijgen. Met de juiste strategie is online groei onvermijdelijk en behalen wij de beste resultaten

E-mail marketing

Nieuwsbrief marketing is een vorm van online marketing, waarbij per e-mail contact wordt gezocht met de doelgroep. Nieuwsbrief marketing is een extreem effectieve manier om in contact te blijven met de klant.

SEO & SEA

Een website die perfect ingericht is op de doelgroep is de eerste stap, maar vervolgens is het nog veel belangrijker dat jouw website bezoekers trekt. Zonder deze bezoekers is jouw website niks waard.

Conversie optimalisatie

Voor jouw business is het essentieel dat de bezoekers van de website de juiste acties uitvoeren. Dit optimaliseren heet conversie optimalisatie en JM Business Consultancy helpt jou hier graag bij!

Website & webshop

Een website of webshop staat vaak aan de basis van online dominantie. Als bedrijf online zichtbaar en vindbaar is essentieel, daarnaast is het ook het visite kaartje. Wij helpen graag bij de realisatie hiervan en zorgen dat jouw website goed gepositioneerd wordt en aansluit bij de doelgroep.

Wij zorgen dat jouw bedrijf online altijd op voorsprong staat in de markt!