Wij helpen jullie om de markt online te domineren!

JM Business Consultancy

Start-up in de online marketing

JM Business consultancy is in de zomer van 2020 opgericht door Jens Meeuwsen. Met als doel de online wereld voor iedereen en ieder bedrijf toegankelijk te maken. Door de snelle opkomst van het internet is het onmogelijk om als bedrijf offline te blijven, helaas hebben veel bedrijven de kennis en expertise niet in huis. JM Business Consultancy wilt met de beschikbare kennis en expertise deze bedrijven helpen op weg naar het domineren van de markt online.

Jens Meeuwsen

Jens is een gedreven ondernemer en altijd opzoek naar kansen en uitdagingen. Dankzij zijn basis achtergrond van de bachelor Commerciële Economie deeltijd en opgedane werkervaring in de online marketing wil hij met JM Business Consultancy andere bedrijven helpen. Daarnaast heeft Jens de masterclass strategie & organisatie afgerond om zijn kennis van een organisatie en het hanteren van de juiste strategie te verdiepen.

JM Business consultancy

Hoe doen wij dit?

Wij werken graag met de jullie samen, dit betekent dat wij graag in contact blijven met jullie en een langere termijn samenwerking aan willen gaan. Onze missie luidt dan ook alsvolgt: Wij helpen jullie online op voorsprong in de mark waarin jullie opereren. Dit doen wij samen met jullie, gericht op kwaliteit en op een leuke manier!

Wat bieden wij aan?

Online marketing advies

Samen met jou kijken wij naar de huidige situatie en onderzoeken waar de verbeterpunten liggen. Wij adviseren jullie op weg naar online bereikbaarheid.

Website & webshop

Een professionele website of webshop is belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf. Met het juiste webdesign weet jij jouw klanten te boeien. 

Social media marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Dit biedt kansen voor bedrijven om in contact te komen en te blijven met haar klanten, benutten jullie al deze kansen?

Vindbaarheid - SEO & SEA

Zodra jouw website live is wil je graag de juiste bezoekers trekken, dit kan o.a. door de inzet van SEO & SEA. 

Conversie optimalisatie

Je wilt graag dat bezoekers bepaalde acties uitvoeren op jouw website. Dit verhogen is het optimaliseren van de conversie. Dit doen wij op basis van psychologische principes.

E-mail marketing

In contact komen en in contact blijven is waar e-mail marketing enorm mee kan helpen. Wij zorgen dat de juiste mail bij de juiste persoon terecht komt. 

Strategie ontwikkeling

Kritisch kijken naar de huidige strategie en deze verder ontwikkelen. Zorg dat jouw bedrijf kaar is voor de toekomst!